دلیل این اتفاق چیست؟
چون نقطه انجماد مایع درون لیوان بالاتر از صفر است،
وقتی یخ را كه دمای آن صفر یا زیر صفر است را به آن نزدیك می كنیم،
به سرعت منجمد می شود.
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
0 | 432 | oloomblog |
![]() |
0 | 464 | sadeghreza |
![]() |
0 | 468 | sadeghreza |
![]() |
0 | 462 | sadeghreza |
![]() |
1 | 653 | oloomblog |
دلیل این اتفاق چیست؟
چون نقطه انجماد مایع درون لیوان بالاتر از صفر است،
وقتی یخ را كه دمای آن صفر یا زیر صفر است را به آن نزدیك می كنیم،
به سرعت منجمد می شود.